\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 88802 Re: Oppervlakte wel dan krijg ik: b. f''(x)=0 12x3-12x2=0 12x(3x-2)=0 12x=0 v 3x-2=0 x=0 v x=2/3 tekenschema ++0--2/3+++ alleen zie ik niet dat wat het betekent dat rond deze punten f'' (x) hier van teken verandert. c. g ligt boven f dus $\int{}$ (g-f) mboudd Leerling mbo - woensdag 11 december 2019 Antwoord b. Je hebt nu twee buigpunten: bij $x=0$ en bij $x=\frac23$. Nu nog kijken waar de buigraaklijn horizontaal loopt. c. inderdaad kphart donderdag 12 december 2019 Re: Re: Oppervlakte ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
wel dan krijg ik: b. f''(x)=0 12x3-12x2=0 12x(3x-2)=0 12x=0 v 3x-2=0 x=0 v x=2/3 tekenschema ++0--2/3+++ alleen zie ik niet dat wat het betekent dat rond deze punten f'' (x) hier van teken verandert. c. g ligt boven f dus $\int{}$ (g-f) mboudd Leerling mbo - woensdag 11 december 2019
mboudd Leerling mbo - woensdag 11 december 2019
b. Je hebt nu twee buigpunten: bij $x=0$ en bij $x=\frac23$. Nu nog kijken waar de buigraaklijn horizontaal loopt. c. inderdaad kphart donderdag 12 december 2019
kphart donderdag 12 december 2019
©2001-2024 WisFaq