\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 83554 Re: Hoeveel combinaties zijn er mogelijk? Als je geen zin hebt om de faculteit te berekenen. Ik heb een pythonscript gemaakt dat dat voor je doet.# Invoer en initialiserengetal = int(input('Geef een natuurlijk getal in: '))n = getali = 0faculteit = 1# Berekenenwhile i < getal : faculteit = faculteit*n i += 1 n -= 1# Uitvoerprint(str(getal)+"! = "+str(faculteit))Als je dit runt krijg je de faculteit van het getal dat je ingeeft. Timo V 2de graad ASO - donderdag 5 december 2019 Antwoord Ik geloof het...Ook leuk! WvR donderdag 5 december 2019 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je geen zin hebt om de faculteit te berekenen. Ik heb een pythonscript gemaakt dat dat voor je doet.# Invoer en initialiserengetal = int(input('Geef een natuurlijk getal in: '))n = getali = 0faculteit = 1# Berekenenwhile i < getal : faculteit = faculteit*n i += 1 n -= 1# Uitvoerprint(str(getal)+"! = "+str(faculteit))Als je dit runt krijg je de faculteit van het getal dat je ingeeft. Timo V 2de graad ASO - donderdag 5 december 2019
Timo V 2de graad ASO - donderdag 5 december 2019
Ik geloof het...Ook leuk! WvR donderdag 5 december 2019
WvR donderdag 5 december 2019
©2001-2025 WisFaq