\require{AMSmath} Termen van recursieve en directe formules bepalen Hallo,Gegeven is de rij V(n+1)=2V(n)+3n met beginterm V(1)=2.Voor welke n geldt dat V(n+1)-V(n)=509?P.S. dit moet met de grafische rekenmachine (Casio)Groet Odette Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 november 2019 Antwoord Ik neem aan dat je weet hoe je zo'n recursieve rij in je GR moet zetten.Een tabel maken bij een recursieve formuleIk heb zo snel geen manier kunnen vinden om een beetje handig de verschilrij te laten zien. Echt nodig is dat ook niet, want als je even in je tabel kijkt zul je snel kunnen zien dat $n=7$ het antwoord zal moeten zijn...Helpt dat? WvR vrijdag 29 november 2019 Re: Termen van recursieve en directe formules bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Gegeven is de rij V(n+1)=2V(n)+3n met beginterm V(1)=2.Voor welke n geldt dat V(n+1)-V(n)=509?P.S. dit moet met de grafische rekenmachine (Casio)Groet Odette Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 november 2019
Odette Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 29 november 2019
Ik neem aan dat je weet hoe je zo'n recursieve rij in je GR moet zetten.Een tabel maken bij een recursieve formuleIk heb zo snel geen manier kunnen vinden om een beetje handig de verschilrij te laten zien. Echt nodig is dat ook niet, want als je even in je tabel kijkt zul je snel kunnen zien dat $n=7$ het antwoord zal moeten zijn...Helpt dat? WvR vrijdag 29 november 2019
WvR vrijdag 29 november 2019
©2001-2024 WisFaq