\require{AMSmath} Aantal snijpunten bepalen Bepaal het aantal snijpunten van de grafieken van $f(x)=-2x^2+8$ en $g(x)=mx+16$ in functie van de parameter $m\in\mathbf{R}$ inge h 2de graad ASO - zondag 17 november 2019 Antwoord Hoe bereken je 'normaal gesproken' de snijpunten van twee functies? Door 'gelijkstellen' en de vergelijking, die je zo krijgt, op te lossen.Dat kan je hier ook doen. De vraag is dan voor welke waarden van $m$ heeft de vergelijking 0, 1 of 2 oplossingen?Zou dat lukken? WvR zondag 17 november 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bepaal het aantal snijpunten van de grafieken van $f(x)=-2x^2+8$ en $g(x)=mx+16$ in functie van de parameter $m\in\mathbf{R}$ inge h 2de graad ASO - zondag 17 november 2019
inge h 2de graad ASO - zondag 17 november 2019
Hoe bereken je 'normaal gesproken' de snijpunten van twee functies? Door 'gelijkstellen' en de vergelijking, die je zo krijgt, op te lossen.Dat kan je hier ook doen. De vraag is dan voor welke waarden van $m$ heeft de vergelijking 0, 1 of 2 oplossingen?Zou dat lukken? WvR zondag 17 november 2019
WvR zondag 17 november 2019
©2001-2024 WisFaq