\require{AMSmath} Vermenigvuldiging in de teller van een breuk Hoi Kun je een breuk met een vermenigvuldiging in de teller splitsen Bijvoorbeeld (cos(alfa)·2fa)/0.5 Klaas Student hbo - donderdag 24 oktober 2019 Antwoord I.h.a. geldt (a·b)/c=(a/c)·b maar ook (a·b)/c=a·(c/b) hk donderdag 24 oktober 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoi Kun je een breuk met een vermenigvuldiging in de teller splitsen Bijvoorbeeld (cos(alfa)·2fa)/0.5 Klaas Student hbo - donderdag 24 oktober 2019
Klaas Student hbo - donderdag 24 oktober 2019
I.h.a. geldt (a·b)/c=(a/c)·b maar ook (a·b)/c=a·(c/b) hk donderdag 24 oktober 2019
hk donderdag 24 oktober 2019
©2001-2024 WisFaq