\require{AMSmath} Omrekenen De regel dat 1=1/x+1/y kan omgezet worden naar x.y=x+yGeldt dit alleen voor x=2 en y=2 ? heirma 3de graad ASO - vrijdag 18 oktober 2019 Antwoord Wat dacht je hier van?$\eqalign{ & 1 = \frac{1}{x} + \frac{1}{y} \cr & {\text{Vermenigvuldig met x}} \cr & x = 1 + \frac{x}{y} \cr & {\text{Vermenigvuldig met y}} \cr & yx = y + x \cr & xy = x + y \cr} $Helpt dat? WvR vrijdag 18 oktober 2019 Re: Omrekenen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
De regel dat 1=1/x+1/y kan omgezet worden naar x.y=x+yGeldt dit alleen voor x=2 en y=2 ? heirma 3de graad ASO - vrijdag 18 oktober 2019
heirma 3de graad ASO - vrijdag 18 oktober 2019
Wat dacht je hier van?$\eqalign{ & 1 = \frac{1}{x} + \frac{1}{y} \cr & {\text{Vermenigvuldig met x}} \cr & x = 1 + \frac{x}{y} \cr & {\text{Vermenigvuldig met y}} \cr & yx = y + x \cr & xy = x + y \cr} $Helpt dat? WvR vrijdag 18 oktober 2019
WvR vrijdag 18 oktober 2019
©2001-2024 WisFaq