Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 88539 

Re: Goniometrische vergelijkingen oplossen

ja ik bedoel 3cos2(x-4)=2sin3(x-1) oplossen voor het domein [0,4pi] , het was mijn fout ik had het niet goed opgeschreven alsnog gaarne reactie

met vriendelijke groet Edward

Edward
Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 oktober 2019

Antwoord

Dat helpt me nog steeds niet verder.
Is het nu 3cos(2(x-4))=2sin(3(x-1)) of 3cos2(x-4)=2sin3(x-1)
Dus met haakjes om (2(x-4)) en (3(x-1)) of met machten.
Als het met machten is moet je het niet gaan zitten kopieren want dan krijg je geen machten .

hk
vrijdag 4 oktober 2019

 Re: Re: Goniometrische vergelijkingen oplossen 

©2001-2024 WisFaq