\require{AMSmath} Goniometrische vergelijkingen oplossen Hoe los ik deze vergelijking op 3cos2(x-4)=2sin3(x-1)? Ik kom er maar niet uit. Wie kan mij helpen?Goniometrische vergelijkingen oplossen Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 oktober 2019 Antwoord Het is niet duidelijk wat je bedoelt:3cos(2(x-4))=2sin(3(x-1))of3cos2(x-4)=2sin3(x-1)of misschien nog wat anders.Misschien kun je in een reactie je licht daar over laten schijnen? hk vrijdag 4 oktober 2019 Re: Goniometrische vergelijkingen oplossen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe los ik deze vergelijking op 3cos2(x-4)=2sin3(x-1)? Ik kom er maar niet uit. Wie kan mij helpen?Goniometrische vergelijkingen oplossen Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 oktober 2019
Edward Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 oktober 2019
Het is niet duidelijk wat je bedoelt:3cos(2(x-4))=2sin(3(x-1))of3cos2(x-4)=2sin3(x-1)of misschien nog wat anders.Misschien kun je in een reactie je licht daar over laten schijnen? hk vrijdag 4 oktober 2019
hk vrijdag 4 oktober 2019
©2001-2024 WisFaq