\require{AMSmath} Asymptoten Beste,Stel ik heb $\eqalign{f(x) = \frac{{\sqrt {x - 4} }}{{\sqrt {x - 1} }}}$Waarom heb ik hier dan geen verticale asymptoot bij 1?Asymptoten Mohame 3de graad ASO - woensdag 25 september 2019 Antwoord Hallo Mohamed,Vanwege de wortel in de teller bestaat de functie alleen voor x$\geq$4. Er is dus geen grafiek als x nadert naar 1. GHvD donderdag 26 september 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Stel ik heb $\eqalign{f(x) = \frac{{\sqrt {x - 4} }}{{\sqrt {x - 1} }}}$Waarom heb ik hier dan geen verticale asymptoot bij 1?Asymptoten Mohame 3de graad ASO - woensdag 25 september 2019
Mohame 3de graad ASO - woensdag 25 september 2019
Hallo Mohamed,Vanwege de wortel in de teller bestaat de functie alleen voor x$\geq$4. Er is dus geen grafiek als x nadert naar 1. GHvD donderdag 26 september 2019
GHvD donderdag 26 september 2019
©2001-2024 WisFaq