\require{AMSmath} Bereken de integraal 2 Het lukt me niet de volgende integraal te berekenen kunt u me laten zien hoe je dit het beste kunt doen:$\int\limits_5^{10} {\left( {15 - 2x} \right)^2 dx}$ mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 september 2019 Antwoord $ \eqalign{ & \int\limits_5^{10} {\left( {15 - 2x} \right)^2 dx} = \cr & \left[ { - \frac{1} {6}\left( {15 - 2x} \right)^3 } \right]_5^{10} = \cr & \left[ {\frac{1} {6}\left( {2x - 15} \right)^3 } \right]_5^{10} = ... \cr} $ Had je dit ook zo? WvR dinsdag 24 september 2019 Re: Bereken de integraal 2 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Het lukt me niet de volgende integraal te berekenen kunt u me laten zien hoe je dit het beste kunt doen:$\int\limits_5^{10} {\left( {15 - 2x} \right)^2 dx}$ mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 september 2019
mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 september 2019
$ \eqalign{ & \int\limits_5^{10} {\left( {15 - 2x} \right)^2 dx} = \cr & \left[ { - \frac{1} {6}\left( {15 - 2x} \right)^3 } \right]_5^{10} = \cr & \left[ {\frac{1} {6}\left( {2x - 15} \right)^3 } \right]_5^{10} = ... \cr} $ Had je dit ook zo? WvR dinsdag 24 september 2019
WvR dinsdag 24 september 2019
©2001-2024 WisFaq