\require{AMSmath} Bereken de integraal Bij het berekenen van de volgende integraal krijg ik een ander antwoord dan ik zou verwachten ik weet niet wat ik fout doe in het antwoord staat -20 ik heb -32(1/4)Bereken de volgende integraal:$\int\limits_2^4 {\left( {1 - x} \right)^3 dx}$ mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 september 2019 Antwoord Er is geen ontkomen aan:$\eqalign{ & \int\limits_2^4 {\left( {1 - x} \right)^3 dx = } \cr & \left[ { - \frac{1}{4}\left( {1 - x} \right)^4 } \right]_2^4 = \cr & - \frac{1}{4}\left( {1 - 4} \right)^4 - \left\{ { - \frac{1}{4}\left( {1 - 2} \right)^4 } \right\} = \cr & - \frac{{81}}{4} - - \frac{1}{4} = - \frac{{80}}{4} = - 20 \cr} $Lukt dat zo? WvR dinsdag 24 september 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij het berekenen van de volgende integraal krijg ik een ander antwoord dan ik zou verwachten ik weet niet wat ik fout doe in het antwoord staat -20 ik heb -32(1/4)Bereken de volgende integraal:$\int\limits_2^4 {\left( {1 - x} \right)^3 dx}$ mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 september 2019
mboudd Leerling mbo - dinsdag 24 september 2019
Er is geen ontkomen aan:$\eqalign{ & \int\limits_2^4 {\left( {1 - x} \right)^3 dx = } \cr & \left[ { - \frac{1}{4}\left( {1 - x} \right)^4 } \right]_2^4 = \cr & - \frac{1}{4}\left( {1 - 4} \right)^4 - \left\{ { - \frac{1}{4}\left( {1 - 2} \right)^4 } \right\} = \cr & - \frac{{81}}{4} - - \frac{1}{4} = - \frac{{80}}{4} = - 20 \cr} $Lukt dat zo? WvR dinsdag 24 september 2019
WvR dinsdag 24 september 2019
©2001-2024 WisFaq