\require{AMSmath} Raaklijn van een primitieve Ik heb de primitieve bepaald van f(x)=x3-xdoor het punt (1,1), dit is :F(x)=1/4x4-1/2x2+11/4Gevraagd: In welke punten van de grafiek van f loopt de raaklijn evenwijdig aan de lijn y=0?Ik had F'(×)=0x3-x=0x(x2-1)=0x=0 v x=-1 v x=1Maar dit blijkt niet goed te zijn. mboudd Leerling mbo - donderdag 19 september 2019 Antwoord Moet je dan niet de afgeleide van $f$ op nul stellen? WvR vrijdag 20 september 2019 Re: Raaklijn van een primitieve ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik heb de primitieve bepaald van f(x)=x3-xdoor het punt (1,1), dit is :F(x)=1/4x4-1/2x2+11/4Gevraagd: In welke punten van de grafiek van f loopt de raaklijn evenwijdig aan de lijn y=0?Ik had F'(×)=0x3-x=0x(x2-1)=0x=0 v x=-1 v x=1Maar dit blijkt niet goed te zijn. mboudd Leerling mbo - donderdag 19 september 2019
mboudd Leerling mbo - donderdag 19 september 2019
Moet je dan niet de afgeleide van $f$ op nul stellen? WvR vrijdag 20 september 2019
WvR vrijdag 20 september 2019
©2001-2024 WisFaq