\require{AMSmath} Goniometrische functies Voorbeeld 1f(x)=xsin(x)+cos(x)f'(x)=sin(x)+xcos(x)−sin(x)=xcosIk zie wel dat de afgeleide van xsinx is sinx maar niet dat de afgeleide van cosx is xcosx-sinxGoniometrische functies mboudd Leerling mbo - zondag 15 september 2019 Antwoord De afgeleide van $x\sin(x)$ is gelijk aan $\sin(x)+x\cos(x)$.de productregel. WvR zondag 15 september 2019 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Voorbeeld 1f(x)=xsin(x)+cos(x)f'(x)=sin(x)+xcos(x)−sin(x)=xcosIk zie wel dat de afgeleide van xsinx is sinx maar niet dat de afgeleide van cosx is xcosx-sinxGoniometrische functies mboudd Leerling mbo - zondag 15 september 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 15 september 2019
De afgeleide van $x\sin(x)$ is gelijk aan $\sin(x)+x\cos(x)$.de productregel. WvR zondag 15 september 2019
WvR zondag 15 september 2019
©2001-2025 WisFaq