\require{AMSmath} Machtsvergelijking Geachte heer/mevrouw,De betreffende opgave krijg ik niet opgelost en helaas zit ik niet meer op school, dus ik kan mijn wiskundedocent(e) niet naar uitleg vragen.Wilt u eens kijken of u deze opgave kunt oplossen (het liefst met de uitwerking erbij)?Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en moeite! Jeroen Iets anders - maandag 5 augustus 2019 Antwoord En wat is de opgave dan? Met alleen$$4x^5-\frac{6x^4}{11}+x^3\sqrt2+x^2-\frac x7-\frac{13}6$$kunnen we niet zoveel.Moet er een vergelijking opgelost worden? Een grafiek getekend? kphart maandag 5 augustus 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Geachte heer/mevrouw,De betreffende opgave krijg ik niet opgelost en helaas zit ik niet meer op school, dus ik kan mijn wiskundedocent(e) niet naar uitleg vragen.Wilt u eens kijken of u deze opgave kunt oplossen (het liefst met de uitwerking erbij)?Bij voorbaat hartelijk dank voor uw tijd en moeite! Jeroen Iets anders - maandag 5 augustus 2019
Jeroen Iets anders - maandag 5 augustus 2019
En wat is de opgave dan? Met alleen$$4x^5-\frac{6x^4}{11}+x^3\sqrt2+x^2-\frac x7-\frac{13}6$$kunnen we niet zoveel.Moet er een vergelijking opgelost worden? Een grafiek getekend? kphart maandag 5 augustus 2019
kphart maandag 5 augustus 2019
©2001-2024 WisFaq