\require{AMSmath} Wat is breuksplitsen? Wat is breuksplitsen precies en hoe werkt dat? Waar heb je dat voor nodig? Imp Student hbo - woensdag 31 juli 2019 Antwoord Breuksplitsen is het tegenovergestelde van breuken onder één noemer brengen. Voorbeeld 1$ \Large\frac{{5x + 1}} {{x^2 - 1}} = \frac{3} {{x - 1}} + \frac{2} {{x + 1}} $Voorbeeld 2$ \Large\frac{{3 - 5x}} {{x^2 - 4x + 4}} = \frac{{ - 5}} {{x - 2}} + \frac{{ - 7}} {{\left( {x - 2} \right)^2 }} $Op Breuksplitsen kan je er van alles over vinden. WvR woensdag 31 juli 2019 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Wat is breuksplitsen precies en hoe werkt dat? Waar heb je dat voor nodig? Imp Student hbo - woensdag 31 juli 2019
Imp Student hbo - woensdag 31 juli 2019
Breuksplitsen is het tegenovergestelde van breuken onder één noemer brengen. Voorbeeld 1$ \Large\frac{{5x + 1}} {{x^2 - 1}} = \frac{3} {{x - 1}} + \frac{2} {{x + 1}} $Voorbeeld 2$ \Large\frac{{3 - 5x}} {{x^2 - 4x + 4}} = \frac{{ - 5}} {{x - 2}} + \frac{{ - 7}} {{\left( {x - 2} \right)^2 }} $Op Breuksplitsen kan je er van alles over vinden. WvR woensdag 31 juli 2019
WvR woensdag 31 juli 2019
©2001-2025 WisFaq