\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 3976 Re: Oppervlakte bol Als je de algemene functie wilt weten van de oppervlakte van een bol in m dimensies (het oppervlak is dan dus een (m-1)-dimensionale variëteit..: Opp.(R) = Rm-1 2· m/2/G(m/2) R is de straal van de bol, G(m/2) = òtm/2-1e-tdt (van 0 tot ¥) ps: G(n) = (n-1)! voor nÎ MvanHo Student universiteit - donderdag 20 maart 2003 Antwoord Kijk, dat is andere koek. WvR donderdag 20 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als je de algemene functie wilt weten van de oppervlakte van een bol in m dimensies (het oppervlak is dan dus een (m-1)-dimensionale variëteit..: Opp.(R) = Rm-1 2· m/2/G(m/2) R is de straal van de bol, G(m/2) = òtm/2-1e-tdt (van 0 tot ¥) ps: G(n) = (n-1)! voor nÎ MvanHo Student universiteit - donderdag 20 maart 2003
MvanHo Student universiteit - donderdag 20 maart 2003
Kijk, dat is andere koek. WvR donderdag 20 maart 2003
WvR donderdag 20 maart 2003
©2001-2024 WisFaq