\require{AMSmath} De vergelijking van de winst Opgave 1Q = het aantal producten per dagC = 5Q + 19,5 , de kosten in euro’s per dagQ = -0,5P + 15 , vraagvergelijkingHerschrijf de vraagvergelijking in de vorm P = aQ + b.Geef de vergelijking van de opbrengst (de opbrengst is een functie van Q).Geef de vergelijking van de winst.Bereken de waarde van Q waarbij de winst maximaal is en bereken vervolgens de maximale winst per dag.Ik snap vraag 1a niet wie zou de opgave voor mij kunnen uitwerken? Hassan Student hbo - zondag 9 juni 2019 Antwoord Uit Q = -0,5P + 15 volgt 0,5P = -Q +15 en daarna volgt P = -2Q + 30 MBL zondag 9 juni 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Opgave 1Q = het aantal producten per dagC = 5Q + 19,5 , de kosten in euro’s per dagQ = -0,5P + 15 , vraagvergelijkingHerschrijf de vraagvergelijking in de vorm P = aQ + b.Geef de vergelijking van de opbrengst (de opbrengst is een functie van Q).Geef de vergelijking van de winst.Bereken de waarde van Q waarbij de winst maximaal is en bereken vervolgens de maximale winst per dag.Ik snap vraag 1a niet wie zou de opgave voor mij kunnen uitwerken? Hassan Student hbo - zondag 9 juni 2019
Hassan Student hbo - zondag 9 juni 2019
Uit Q = -0,5P + 15 volgt 0,5P = -Q +15 en daarna volgt P = -2Q + 30 MBL zondag 9 juni 2019
MBL zondag 9 juni 2019
©2001-2024 WisFaq