\require{AMSmath} Goniometrische functie Toon met behlp van goniometrische formules aan dat:integraal(4cos22x)dx=2x+1/2sin4x+CIk hebintegraal 4.(2cos4x+1)dx=1/4·2sin(4x)+1+C=1/2sin(4x)+x+CIk kom een factor 2 tekort bij de x? mboudd Leerling mbo - zondag 9 juni 2019 Antwoord Die eerste 1 is een 2:$\eqalign{ & \cos (2A) = 2\cos ^2 (A) - 1 \cr & 2\cos ^2 (A) = \cos (2A) + 1 \cr & d.w.z. \cr & \int {4\cos ^2 (2x)} \,dx = \int {2\cos (4x) + 2} \,dx = \cr & \frac{1}{2}\sin (4x) + 2x + C \cr}$Toch? WvR zondag 9 juni 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Toon met behlp van goniometrische formules aan dat:integraal(4cos22x)dx=2x+1/2sin4x+CIk hebintegraal 4.(2cos4x+1)dx=1/4·2sin(4x)+1+C=1/2sin(4x)+x+CIk kom een factor 2 tekort bij de x? mboudd Leerling mbo - zondag 9 juni 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 9 juni 2019
Die eerste 1 is een 2:$\eqalign{ & \cos (2A) = 2\cos ^2 (A) - 1 \cr & 2\cos ^2 (A) = \cos (2A) + 1 \cr & d.w.z. \cr & \int {4\cos ^2 (2x)} \,dx = \int {2\cos (4x) + 2} \,dx = \cr & \frac{1}{2}\sin (4x) + 2x + C \cr}$Toch? WvR zondag 9 juni 2019
WvR zondag 9 juni 2019
©2001-2024 WisFaq