Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

Handelen in crypto

Wij gaan handelen in crypto met een startbudget van €250,-
Per dag maken wij 5 trades (=T) die winstgevend (min 1%) of verliesgevend (max 2%) zijn. Wij gaan iedere trade all-in.

Als ik mij niet vergis is de formule bij alleen winst:
250·(1,01)tot de macht T

Bij alleen verlies
250·(0,98)tot de macht T

Er vanuit gaande dat wij 4 winnende en 1 verliezende trade maken per dag, was is dan de formule?

Low
Ouder - zaterdag 8 juni 2019

Antwoord

Wanneer je V verliesgevende trades hebt (1% verlies) en W winstgevende trades (2% winst), dan bereken je het saldo met:

Saldo = 250·0,98V·1,02W

Met 4 winnende en 1 verliesgevende trades wordt dit dus:

Saldo = 250·0,981·1,024 = 265,20

GHvD
zaterdag 8 juni 2019

©2001-2025 WisFaq