Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 88131 

Re: Omzetbepaling

Vereiste opbrengst =(16000+27300)1,35=58455. Dus dan zou x-58455=27300 moeten zijn of 8x want hij verdiend per doos 8 euro. Sorry ik kom er nietv uit?

mboudd
Leerling mbo - zondag 2 juni 2019

Antwoord

Eerst stap 1: hoeveel geld (bruto winst) moet je hebben, zodat er na 35% belasting nog genoeg geld overblijft om de BMW te kopen?

GHvD
zondag 2 juni 2019

 Re: Re: Omzetbepaling 

©2001-2024 WisFaq