\require{AMSmath} Functieonderzoek Gegeven: f(x)=ax3+bx2Als deze functie een lokaal extreem heeft voor x=2,welke betrekking volgt daar dan uit voor a en b?Ik heb de afgeleide genomen:3ax2+2bx f'(2)=12a+4bOok geldt dan f(2)=8a+4bWelke betrekking bedoelen ze? mboudd Leerling mbo - dinsdag 14 mei 2019 Antwoord Het lijkt me dat $f'(2)$ gelijk aan $0$ moet zijn, dus $\dots$ kphart dinsdag 14 mei 2019 Re: Functieonderzoek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Gegeven: f(x)=ax3+bx2Als deze functie een lokaal extreem heeft voor x=2,welke betrekking volgt daar dan uit voor a en b?Ik heb de afgeleide genomen:3ax2+2bx f'(2)=12a+4bOok geldt dan f(2)=8a+4bWelke betrekking bedoelen ze? mboudd Leerling mbo - dinsdag 14 mei 2019
mboudd Leerling mbo - dinsdag 14 mei 2019
Het lijkt me dat $f'(2)$ gelijk aan $0$ moet zijn, dus $\dots$ kphart dinsdag 14 mei 2019
kphart dinsdag 14 mei 2019
©2001-2024 WisFaq