\require{AMSmath} Functieonderzoek Ik krijg de vergelijking van f(x)=f'(x) niet opgelost in het volgende vraagstuk:Opgave$\eqalign{f(x)=x-\frac{1}{x}+2}$Bepaal $f'(x)$Bereken de eventuele coördinaten van snijpunten van $f$ en $f'$Schets in een figuur de grafieken van $f$ en $f'$Antwoorden$\eqalign{f'(x)=1-\frac{1}{x^2}}$Ik kom op de vergelijking $x^3+x^2-x+1$, deze krijg ik niet opgelost....... mboudd Leerling mbo - zondag 12 mei 2019 Antwoord De afgeleide is $\eqalign{f'(x) = 1 + \frac{1}{{x^2 }}}$. Lukt het dan wel?Naschrift$\eqalign{ & f(x) = x - \frac{1}{x} + 2 \cr & f(x) = x - x^{ - 1} + 2 \cr & f'(x) = 1 - - 1x^{ - 2} \cr & f'(x) = 1 + \frac{1}{{x^2 }} \cr}$ WvR zondag 12 mei 2019 Re: Functieonderzoek ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik krijg de vergelijking van f(x)=f'(x) niet opgelost in het volgende vraagstuk:Opgave$\eqalign{f(x)=x-\frac{1}{x}+2}$Bepaal $f'(x)$Bereken de eventuele coördinaten van snijpunten van $f$ en $f'$Schets in een figuur de grafieken van $f$ en $f'$Antwoorden$\eqalign{f'(x)=1-\frac{1}{x^2}}$Ik kom op de vergelijking $x^3+x^2-x+1$, deze krijg ik niet opgelost....... mboudd Leerling mbo - zondag 12 mei 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 12 mei 2019
De afgeleide is $\eqalign{f'(x) = 1 + \frac{1}{{x^2 }}}$. Lukt het dan wel?Naschrift$\eqalign{ & f(x) = x - \frac{1}{x} + 2 \cr & f(x) = x - x^{ - 1} + 2 \cr & f'(x) = 1 - - 1x^{ - 2} \cr & f'(x) = 1 + \frac{1}{{x^2 }} \cr}$ WvR zondag 12 mei 2019
WvR zondag 12 mei 2019
©2001-2024 WisFaq