\require{AMSmath} Matrixvermenigvuldiging Als A.B=0 dan is A=0 of B=0Waar? kateli 3de graad ASO - zaterdag 11 mei 2019 Antwoord Beste Katelijne,Ik veronderstel dat je met '0' dan de nulmatrix bedoelt.Reken eens uit:$$\begin{pmatrix}1&0\\0&0\end{pmatrix}\begin{pmatrix}0&0\\1&0\end{pmatrix}$$Wat is je conclusie?mvg,Tom td zaterdag 11 mei 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als A.B=0 dan is A=0 of B=0Waar? kateli 3de graad ASO - zaterdag 11 mei 2019
kateli 3de graad ASO - zaterdag 11 mei 2019
Beste Katelijne,Ik veronderstel dat je met '0' dan de nulmatrix bedoelt.Reken eens uit:$$\begin{pmatrix}1&0\\0&0\end{pmatrix}\begin{pmatrix}0&0\\1&0\end{pmatrix}$$Wat is je conclusie?mvg,Tom td zaterdag 11 mei 2019
td zaterdag 11 mei 2019
©2001-2024 WisFaq