\require{AMSmath} Gooien met een muntstuk Hoe moet ik deze vraag oplossen? Een muntstuk wordt viermaal geworpen. Bereken de kans van de volgende gebeurtenissen:minstens tweemaal kop gooien.meer kop dan munt gooien. Mohame 3de graad ASO - zondag 5 mei 2019 Antwoord Lijkt me een schoolvoorbeeld van de de binomiale verdeling.A.X:aantal kopn=4p=$\frac{1}{2}$Gevraagd: P(X$\ge$2)P(X$\ge$2)=0.6875B.X:aantal kopn=4p=$\frac{1}{2}$Gevraagd: P(X$\ge$3)P(X$\ge$3)=0.3125Helpt dat? WvR zondag 5 mei 2019 Re: Gooien met een muntstuk ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet ik deze vraag oplossen? Een muntstuk wordt viermaal geworpen. Bereken de kans van de volgende gebeurtenissen:minstens tweemaal kop gooien.meer kop dan munt gooien. Mohame 3de graad ASO - zondag 5 mei 2019
Mohame 3de graad ASO - zondag 5 mei 2019
Lijkt me een schoolvoorbeeld van de de binomiale verdeling.A.X:aantal kopn=4p=$\frac{1}{2}$Gevraagd: P(X$\ge$2)P(X$\ge$2)=0.6875B.X:aantal kopn=4p=$\frac{1}{2}$Gevraagd: P(X$\ge$3)P(X$\ge$3)=0.3125Helpt dat? WvR zondag 5 mei 2019
WvR zondag 5 mei 2019
©2001-2025 WisFaq