Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 87977 

Re: Totale afschrijving

ik heb de vraag opgelost het blijkt dat het gegeven van de banden die ook afgeschreven moeten worden niet nodig is daarmee kom ik tot het juiste antwoord:
afschrijving=( aanschafwaarde -restwaarde)/aantal jaar=(50000-2000)/4=12000

rente wordt( per jaar):( aanschafwaarde +restwaarde)/2(%rentepercentage)=(50000+2000)/2(10%)=2600

totaal wordt er in het derde jaar afgeschreven 12000+2600=14600
wat het juiste antwoord is

mboudd
Leerling mbo - dinsdag 30 april 2019

Antwoord

Lijkt me prima zo!

GHvD
dinsdag 30 april 2019

©2001-2024 WisFaq