\require{AMSmath} Gemiddeld brandstofverbruik ik heb bij het volgende opgestuurde plaatje het gemiddelde brandstofverbruik uitgerekend maar heb een afwijking met t antwoord wat het moet zijn:ik heb totaal aantal liter/totaal aantal km= 2950liter/8000km=0,37 liter/kmhet moet zijn 0.,32 l/km???? mboudd Leerling mbo - maandag 29 april 2019 Antwoord Ik zou niet zomaar alle genoemde liters optellen, je moet het verbruikte aantal liters nemen. GHvD maandag 29 april 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik heb bij het volgende opgestuurde plaatje het gemiddelde brandstofverbruik uitgerekend maar heb een afwijking met t antwoord wat het moet zijn:ik heb totaal aantal liter/totaal aantal km= 2950liter/8000km=0,37 liter/kmhet moet zijn 0.,32 l/km???? mboudd Leerling mbo - maandag 29 april 2019
mboudd Leerling mbo - maandag 29 april 2019
Ik zou niet zomaar alle genoemde liters optellen, je moet het verbruikte aantal liters nemen. GHvD maandag 29 april 2019
GHvD maandag 29 april 2019
©2001-2024 WisFaq