\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87940 Re: Re: Bewerkingen in vaste volgorde 2 macht 4 is 1627 min 16 is 1125 min 11 is 14 Romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 23 april 2019 Antwoord Er staat 2 tot de vijfde... en dat is 32. 32 min 27 is 5 enz... (2^5 - 3^3 )^2 - \left( {2^3 - 3} \right)^2 = \left( {32 - 27} \right)^2 - (8 - 3)^2 = 5^2 - 5^2 = 0 WvR dinsdag 23 april 2019 ©2001-2025 WisFaq
\require{AMSmath}
2 macht 4 is 1627 min 16 is 1125 min 11 is 14 Romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 23 april 2019
Romeo Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - dinsdag 23 april 2019
Er staat 2 tot de vijfde... en dat is 32. 32 min 27 is 5 enz... (2^5 - 3^3 )^2 - \left( {2^3 - 3} \right)^2 = \left( {32 - 27} \right)^2 - (8 - 3)^2 = 5^2 - 5^2 = 0 WvR dinsdag 23 april 2019
WvR dinsdag 23 april 2019
©2001-2025 WisFaq