Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 87929 

Re: VWO B ax by = 1 bij afstanden ?

Hallo Gilbert,

bedankt voor dit snelle antwoord! Ik kan er echt niet tegen als ik een opgave niet weet. Nu weet ik waarom je c= 1 mag doen. Super!

femke
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 22 april 2019

Antwoord

Hallo Femke,

Dat lijkt me een goede studiehouding. Fijn dat alles duidelijk is.

Oh ja, bij mijn opmerking dat je 'de waarde vrij mag kiezen' hoort eigenlijk de toevoeging 'behalve de waarde 0'. Voor lijnen die door de oorsprong gaan geldt wel c=0.

GHvD
maandag 22 april 2019

©2001-2024 WisFaq