\require{AMSmath} Functieonderzoek ik krijg rare punten als ik de volgende grafiek onderzoek: Onderzoek functie f( x)=sinx-2cosx en teken de grafiek snijp xas:f(x)=0 sinx-2cosx=0 sinx=2cosx tanx=2 x=0,35pi +kpi Df=[0,2pi] x=0,35pi v x=1,35pi extremen: f'(x)=0 cosx+2sinx=0 cosx=-2sinx 1=-2tanx tanx=-1/2 x=0,85pi+kpi Df=[0,2pi] x=0,85pi of x=1,85pi ik krijg nu een hele rare niet symetrische grafiek mboudd Leerling mbo - zondag 21 april 2019 Antwoord Ik weet niet waarom je deze grafiek raar vindt: het is een sinusoïde, netjes symmetrisch om x=0,85$\pi$ en x=1,85$\pi$: GHvD maandag 22 april 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
ik krijg rare punten als ik de volgende grafiek onderzoek: Onderzoek functie f( x)=sinx-2cosx en teken de grafiek snijp xas:f(x)=0 sinx-2cosx=0 sinx=2cosx tanx=2 x=0,35pi +kpi Df=[0,2pi] x=0,35pi v x=1,35pi extremen: f'(x)=0 cosx+2sinx=0 cosx=-2sinx 1=-2tanx tanx=-1/2 x=0,85pi+kpi Df=[0,2pi] x=0,85pi of x=1,85pi ik krijg nu een hele rare niet symetrische grafiek mboudd Leerling mbo - zondag 21 april 2019
mboudd Leerling mbo - zondag 21 april 2019
Ik weet niet waarom je deze grafiek raar vindt: het is een sinusoïde, netjes symmetrisch om x=0,85$\pi$ en x=1,85$\pi$: GHvD maandag 22 april 2019
GHvD maandag 22 april 2019
©2001-2024 WisFaq