\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 11725 Re: Hoe bereken je steekproefgrootte... Goedemiddag,Ik was even benieuwd waar de waarde P= 50% nu voor staat, deze wordt overal ingevuld in gegeven formules, maar waar is deze waarde nu op gebaseerd?Grt. M.Kenter Mauric Student universiteit - zaterdag 13 april 2019 Antwoord Dat stond er wel: "Voor de p vul je in die waarde waarbij de afwijking het grootst kan worden. Dat is altijd bij p = 50%." WvR zondag 14 april 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Goedemiddag,Ik was even benieuwd waar de waarde P= 50% nu voor staat, deze wordt overal ingevuld in gegeven formules, maar waar is deze waarde nu op gebaseerd?Grt. M.Kenter Mauric Student universiteit - zaterdag 13 april 2019
Mauric Student universiteit - zaterdag 13 april 2019
Dat stond er wel: "Voor de p vul je in die waarde waarbij de afwijking het grootst kan worden. Dat is altijd bij p = 50%." WvR zondag 14 april 2019
WvR zondag 14 april 2019
©2001-2024 WisFaq