\require{AMSmath} Afgeleide bepalen Hoe reken je dit uit? 80000/x-35 may Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 maart 2003 Antwoord Je bedoelt de afgeleide van f(x)=80000/x - 35 of g(x)=80000/(x-35) f(x)=80000·x-1-35 f'(x)=80000·-1·x-2 f'(x)=-80000/x2 g(x)=80000·(x-35)-1 g'(x)=80000·-1·(x-35)-2 g'(x)=-80000/(x-35)2 WvR donderdag 20 maart 2003 Re: Afgeleide bepalen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe reken je dit uit? 80000/x-35 may Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 maart 2003
may Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 20 maart 2003
Je bedoelt de afgeleide van f(x)=80000/x - 35 of g(x)=80000/(x-35) f(x)=80000·x-1-35 f'(x)=80000·-1·x-2 f'(x)=-80000/x2 g(x)=80000·(x-35)-1 g'(x)=80000·-1·(x-35)-2 g'(x)=-80000/(x-35)2 WvR donderdag 20 maart 2003
WvR donderdag 20 maart 2003
©2001-2024 WisFaq