\require{AMSmath} Quotientregel Door een wirwar aan letters kom ik niet uit de volgende opgave :Bepaal de afgeleide van f(x)=(pxq)/(qxp) mboudd Leerling mbo - zaterdag 23 maart 2019 Antwoord Helpt het als je het functievoorschrift eerst herleidt?$\eqalign{ & f(x) = \frac{{px^q }}{{qx^p }} \cr & f(x) = \frac{p}{q}x^{q - p} \cr} $Lukt het dan? WvR zaterdag 23 maart 2019 Re: Quotientregel ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Door een wirwar aan letters kom ik niet uit de volgende opgave :Bepaal de afgeleide van f(x)=(pxq)/(qxp) mboudd Leerling mbo - zaterdag 23 maart 2019
mboudd Leerling mbo - zaterdag 23 maart 2019
Helpt het als je het functievoorschrift eerst herleidt?$\eqalign{ & f(x) = \frac{{px^q }}{{qx^p }} \cr & f(x) = \frac{p}{q}x^{q - p} \cr} $Lukt het dan? WvR zaterdag 23 maart 2019
WvR zaterdag 23 maart 2019
©2001-2024 WisFaq