\require{AMSmath} Logaritmische vergelijking Los op:(log x)2 + log x2 = log xMijn begin zou zijnlog x . log x + 2 log x = log xlog x . log x = log x - 2 log x...En dan? Tim b. 3de graad ASO - woensdag 13 maart 2019 Antwoord Zo gaat het wat handiger:$\eqalign{ & (\log (x))^2 + \log (x^2 ) = \log (x) \cr & (\log (x))^2 + 2\log (x) = \log (x) \cr & (\log (x))^2 + \log (x) = 0 \cr & \log (x)\left( {\log (x) + 1} \right) = 0 \cr & ... \cr}$Lukt het dan? WvR woensdag 13 maart 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Los op:(log x)2 + log x2 = log xMijn begin zou zijnlog x . log x + 2 log x = log xlog x . log x = log x - 2 log x...En dan? Tim b. 3de graad ASO - woensdag 13 maart 2019
Tim b. 3de graad ASO - woensdag 13 maart 2019
Zo gaat het wat handiger:$\eqalign{ & (\log (x))^2 + \log (x^2 ) = \log (x) \cr & (\log (x))^2 + 2\log (x) = \log (x) \cr & (\log (x))^2 + \log (x) = 0 \cr & \log (x)\left( {\log (x) + 1} \right) = 0 \cr & ... \cr}$Lukt het dan? WvR woensdag 13 maart 2019
WvR woensdag 13 maart 2019
©2001-2024 WisFaq