\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87694 Re: Re: Re: Re: Re: Annuiteit autolening met als laatste aflossing een vast bed Bedankt. Ik kom niet uit de formule. Wil je aub de formule wat duidelijker maken voor mij? Jos Iets anders - woensdag 6 maart 2019 Antwoord In jouw geval wordt de formule, ingevuld:$1,00407^{48}\cdot 40000 - \dfrac{824\cdot 1,00407^{48}-824}{0,00407}$ js2 woensdag 6 maart 2019 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Annuiteit autolening met als laatste aflossing een vast ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bedankt. Ik kom niet uit de formule. Wil je aub de formule wat duidelijker maken voor mij? Jos Iets anders - woensdag 6 maart 2019
Jos Iets anders - woensdag 6 maart 2019
In jouw geval wordt de formule, ingevuld:$1,00407^{48}\cdot 40000 - \dfrac{824\cdot 1,00407^{48}-824}{0,00407}$ js2 woensdag 6 maart 2019
js2 woensdag 6 maart 2019
©2001-2024 WisFaq