\require{AMSmath} Goniometrische limiet Ik kom maar niet tot een handige uitwerking bij het berekenen van de volgende limiet:$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to 0} \frac{{\sin ^2 \left( x \right)}}{{x^2 }}}$ mboudd Leerling mbo - dinsdag 12 februari 2019 Antwoord Wat dacht je van:$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to 0} \frac{{\sin ^2 \left( x \right)}}{{x^2 }} = \mathop {\lim }\limits_{x \to 0} \left( {\frac{{\sin \left( x \right)}}{x}} \right)^2 = 1}$Handig? Zie Rekenregels voor limieten WvR dinsdag 12 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ik kom maar niet tot een handige uitwerking bij het berekenen van de volgende limiet:$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to 0} \frac{{\sin ^2 \left( x \right)}}{{x^2 }}}$ mboudd Leerling mbo - dinsdag 12 februari 2019
mboudd Leerling mbo - dinsdag 12 februari 2019
Wat dacht je van:$\eqalign{\mathop {\lim }\limits_{x \to 0} \frac{{\sin ^2 \left( x \right)}}{{x^2 }} = \mathop {\lim }\limits_{x \to 0} \left( {\frac{{\sin \left( x \right)}}{x}} \right)^2 = 1}$Handig? Zie Rekenregels voor limieten WvR dinsdag 12 februari 2019
Zie Rekenregels voor limieten
WvR dinsdag 12 februari 2019
©2001-2024 WisFaq