\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87595 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poolvergelijking ellips Hallo,e+cos(y)=cos(x)+ecos(y)·cos(x)cos(x)cos(y)=1/2[cos(x+y)+cos(x-y)]Hoe gaat dat vrijmaken van cos(y)?Alvast dank en mvg, Herman Ouder - maandag 11 februari 2019 Antwoord Maak er$$\cos y -\cos y\cdot e\cos x=\cos x -e$$van en haal dan links $\cos y$ buiten de haakjes. kphart maandag 11 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,e+cos(y)=cos(x)+ecos(y)·cos(x)cos(x)cos(y)=1/2[cos(x+y)+cos(x-y)]Hoe gaat dat vrijmaken van cos(y)?Alvast dank en mvg, Herman Ouder - maandag 11 februari 2019
Herman Ouder - maandag 11 februari 2019
Maak er$$\cos y -\cos y\cdot e\cos x=\cos x -e$$van en haal dan links $\cos y$ buiten de haakjes. kphart maandag 11 februari 2019
kphart maandag 11 februari 2019
©2001-2024 WisFaq