\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87570 Re: Sneeuw 2×2.5×0.2 = 1 m31/7 x 1 x 1000 = 142.86 kg? Piet Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019 Antwoord Niet vergeten af te ronden op een geheel getal. Dat geeft 143 kg als antwoord. Helemaal goed, nou ja bijna dan... WvR woensdag 6 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
2×2.5×0.2 = 1 m31/7 x 1 x 1000 = 142.86 kg? Piet Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Piet Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Niet vergeten af te ronden op een geheel getal. Dat geeft 143 kg als antwoord. Helemaal goed, nou ja bijna dan... WvR woensdag 6 februari 2019
WvR woensdag 6 februari 2019
©2001-2024 WisFaq