\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87558 Re: Re: Drinken inkopen Er komen 120 gasten.Ze hebben 120 x 3 consumpties = 36030% x 240 x 0,25 = 18 liter fries10% x 240 x 0.2 = 4.8 liter fries. dus totaal 22.8 liter fries. Klop dat? Sanne Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019 Antwoord Bijna goed, maar je moet dan wel 360 nemen en niet 240 toch?120 gasten, 360 consumpties0,3 · 360 · 25 + 0,1 ·360 · 20 = 3420 cl3420 cl = 34,2 literJe hebt minimaal 35 literflessen fris nodig.Je eerste antwoord was beter. 't Is handig om je berekening er bij te schrijven. Je kunt dan zien waar het fout gaat als het fout gaat... WvR woensdag 6 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Er komen 120 gasten.Ze hebben 120 x 3 consumpties = 36030% x 240 x 0,25 = 18 liter fries10% x 240 x 0.2 = 4.8 liter fries. dus totaal 22.8 liter fries. Klop dat? Sanne Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Sanne Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Bijna goed, maar je moet dan wel 360 nemen en niet 240 toch?120 gasten, 360 consumpties0,3 · 360 · 25 + 0,1 ·360 · 20 = 3420 cl3420 cl = 34,2 literJe hebt minimaal 35 literflessen fris nodig.Je eerste antwoord was beter. 't Is handig om je berekening er bij te schrijven. Je kunt dan zien waar het fout gaat als het fout gaat... WvR woensdag 6 februari 2019
WvR woensdag 6 februari 2019
©2001-2024 WisFaq