\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87553 Re: Zonnestraal (3.14·19) - (3.14·15)= 59.66 - 47.1=12.56 klopt dat? Piet Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019 Antwoord De diameter van de kleine cirkel is 21 en de diameter van de grote cirkel is 23. Dan moet het wel lukken! WvR woensdag 6 februari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
(3.14·19) - (3.14·15)= 59.66 - 47.1=12.56 klopt dat? Piet Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
Piet Leerling mbo - woensdag 6 februari 2019
De diameter van de kleine cirkel is 21 en de diameter van de grote cirkel is 23. Dan moet het wel lukken! WvR woensdag 6 februari 2019
WvR woensdag 6 februari 2019
©2001-2024 WisFaq