\require{AMSmath} Zonder haakjes schrijven Hoe moet je (x+1/2)2 berekenen? jeroen Iets anders - woensdag 19 maart 2003 Antwoord (x+1/2)2=(x+1/2)(x+1/2)=x2+1/2x+1/2x+1/4=x2+x+1/4 Zie Vraag 984 WvR woensdag 19 maart 2003 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hoe moet je (x+1/2)2 berekenen? jeroen Iets anders - woensdag 19 maart 2003
jeroen Iets anders - woensdag 19 maart 2003
(x+1/2)2=(x+1/2)(x+1/2)=x2+1/2x+1/2x+1/4=x2+x+1/4 Zie Vraag 984 WvR woensdag 19 maart 2003
Zie Vraag 984
WvR woensdag 19 maart 2003
©2001-2024 WisFaq