Algebra

Analyse

Bewijzen

De grafische rekenmachine

Discrete wiskunde

Fundamenten

Meetkunde

Oppervlakte en inhoud

Rekenen

Schoolwiskunde

Statistiek en kansrekenen

Telproblemen

Toegepaste wiskunde

Van alles en nog wat


\require{AMSmath}

 Dit is een reactie op vraag 87429 

Re: Re: Re: Poolvergelijking ellips

hoe worden de grenzen vd integraal naar t? [0,2pi] wordt dan volgens mij [t=tan(2pi/2]=0,t=tan[0/2)=0]. Is dit wel correct? Want bovenstaande integralen naar t zijn dan 0.
mvg, jan

Herman
Ouder - donderdag 17 januari 2019

Antwoord

Zie het vorige antwoord, je krijgt
$$
\int_{-\infty}^\infty \dots\,\mathrm{d}t
$$
mits je met
$$
\int_{-\pi}^\pi \dots \,\mathrm{d}x
$$
begint.

kphart
donderdag 17 januari 2019

©2001-2024 WisFaq