\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87386 Re: Integreren Als n=0 dan is de integraal 0. n$\ge$2 Herman Ouder - zaterdag 5 januari 2019 Antwoord $\cos^0x=1$, dus de integraal is de lengte van het interval. kphart zondag 6 januari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Als n=0 dan is de integraal 0. n$\ge$2 Herman Ouder - zaterdag 5 januari 2019
Herman Ouder - zaterdag 5 januari 2019
$\cos^0x=1$, dus de integraal is de lengte van het interval. kphart zondag 6 januari 2019
kphart zondag 6 januari 2019
©2001-2024 WisFaq