\require{AMSmath} Gloeilampen Beste,Veronderstel dat bij het vervaardigen van gloeilampen 3% van de productie een fout vertoont. We controleren 3 lampen. Bereken de kans datprecies één lamp een fout heeftdat niet alle lampen in orde zijn Simuleer dit ook op je GRM.Hoe kan ik deze vraag oplossen?Alvast bedankt! Met vriendelijke groetenElsa Elsa 3de graad ASO - zaterdag 5 januari 2019 Antwoord Lijkt mee een typisch voorbeeld van de binomiale verdeling met:Gegeven:X:aantal defectn=3p=0,03Gevraagd:a. P(X=1)b. P(X$>$0)Zou dat lukken? WvR zaterdag 5 januari 2019 Re: Gloeilampen ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Beste,Veronderstel dat bij het vervaardigen van gloeilampen 3% van de productie een fout vertoont. We controleren 3 lampen. Bereken de kans datprecies één lamp een fout heeftdat niet alle lampen in orde zijn Simuleer dit ook op je GRM.Hoe kan ik deze vraag oplossen?Alvast bedankt! Met vriendelijke groetenElsa Elsa 3de graad ASO - zaterdag 5 januari 2019
Elsa 3de graad ASO - zaterdag 5 januari 2019
Lijkt mee een typisch voorbeeld van de binomiale verdeling met:Gegeven:X:aantal defectn=3p=0,03Gevraagd:a. P(X=1)b. P(X$>$0)Zou dat lukken? WvR zaterdag 5 januari 2019
WvR zaterdag 5 januari 2019
©2001-2024 WisFaq