\require{AMSmath} Natuurlijke logaritme Waarom is ln(x) gelijk aan 0Natuurlijke logaritmen gebruik je toch alleen bij e-machten?Dus bijvoorbeeld:ln(e) = 1ln(e2) = 2ln(e3) = 3ln(e4) = 4Enzovoorts. Sean Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 januari 2019 Antwoord ln(e1)=1ln(e0)=0ln(e-1)=-1ln(e-2)=-2Enzovoorts.Bedenk:$e^1=e$$e^0=1$$\eqalign{e^{-1}=\frac{1}{e}}$$\eqalign{e^{-2}=\frac{1}{e^{2}}}$... WvR vrijdag 4 januari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Waarom is ln(x) gelijk aan 0Natuurlijke logaritmen gebruik je toch alleen bij e-machten?Dus bijvoorbeeld:ln(e) = 1ln(e2) = 2ln(e3) = 3ln(e4) = 4Enzovoorts. Sean Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 januari 2019
Sean Leerling bovenbouw havo-vwo - vrijdag 4 januari 2019
ln(e1)=1ln(e0)=0ln(e-1)=-1ln(e-2)=-2Enzovoorts.Bedenk:$e^1=e$$e^0=1$$\eqalign{e^{-1}=\frac{1}{e}}$$\eqalign{e^{-2}=\frac{1}{e^{2}}}$... WvR vrijdag 4 januari 2019
WvR vrijdag 4 januari 2019
©2001-2024 WisFaq