\require{AMSmath} Dit is een reactie op vraag 87369 Re: Het domein bepalen Ja ik hebDomein = $\mathbf{R}$\ ($\pi$/2 +k$\pi$, k$\pi$) k is een element van $\mathbf{Z}$Toch! Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019 Antwoord Prima! js2 woensdag 2 januari 2019 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Ja ik hebDomein = $\mathbf{R}$\ ($\pi$/2 +k$\pi$, k$\pi$) k is een element van $\mathbf{Z}$Toch! Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019
Eleina 3de graad ASO - dinsdag 1 januari 2019
Prima! js2 woensdag 2 januari 2019
js2 woensdag 2 januari 2019
©2001-2024 WisFaq