\require{AMSmath} Als b<0 moet zijn... Bij opdracht 2b staat: geef de waarde van a,b,c en d voor y a+bcos(c(x-d)) voor b$<$0.Moet dat niet zijn (net als antwoord a) maar dan alles $-$ dus:Y=10-7,5 sin($\pi$/5(x+5))als b<0 moet zijn Mboudd Leerling mbo - zaterdag 22 december 2018 Antwoord Nee. De evenwichtsstand en de amplitude veranderen niet. Wat er verandert is het 'startpunt'... en 't was cosinus toch? $ y = 10 + 7\frac{1} {2}\cos \left( {\frac{1} {5}\pi \left( {x + 2\frac{1}{2}} \right)} \right) $$ y = 10 - 7\frac{1} {2}\sin \left( {\frac{1} {5}\pi \left({x-2\frac{1}{2}}\right)} \right) $Als $b$<$0$ dan begin je bij opdracht 2b op het laagste punt. Je moet de opgaven niet door elkaar halen...:-) WvR zaterdag 22 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij opdracht 2b staat: geef de waarde van a,b,c en d voor y a+bcos(c(x-d)) voor b$<$0.Moet dat niet zijn (net als antwoord a) maar dan alles $-$ dus:Y=10-7,5 sin($\pi$/5(x+5))als b<0 moet zijn Mboudd Leerling mbo - zaterdag 22 december 2018
Mboudd Leerling mbo - zaterdag 22 december 2018
Nee. De evenwichtsstand en de amplitude veranderen niet. Wat er verandert is het 'startpunt'... en 't was cosinus toch? $ y = 10 + 7\frac{1} {2}\cos \left( {\frac{1} {5}\pi \left( {x + 2\frac{1}{2}} \right)} \right) $$ y = 10 - 7\frac{1} {2}\sin \left( {\frac{1} {5}\pi \left({x-2\frac{1}{2}}\right)} \right) $Als $b$<$0$ dan begin je bij opdracht 2b op het laagste punt. Je moet de opgaven niet door elkaar halen...:-) WvR zaterdag 22 december 2018
WvR zaterdag 22 december 2018
©2001-2024 WisFaq