\require{AMSmath} Formules van sinusoïden Bij opdracht 7 staat op t=0 is 0. Neem dus -cos(t).Waarom is dit?formules van sinusoïden opstellen Mboudd Leerling mbo - zaterdag 22 december 2018 Antwoord Op $t=0$ bevindt het bakje van het reuzenrad zich op de laagste stand. Normaal is $\cos(0)$ gelijk aan $1$, dus neem $-\cos(0)$ voor het 'startpunt' in de laagste stand.Ja toch? WvR zaterdag 22 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bij opdracht 7 staat op t=0 is 0. Neem dus -cos(t).Waarom is dit?formules van sinusoïden opstellen Mboudd Leerling mbo - zaterdag 22 december 2018
Mboudd Leerling mbo - zaterdag 22 december 2018
Op $t=0$ bevindt het bakje van het reuzenrad zich op de laagste stand. Normaal is $\cos(0)$ gelijk aan $1$, dus neem $-\cos(0)$ voor het 'startpunt' in de laagste stand.Ja toch? WvR zaterdag 22 december 2018
WvR zaterdag 22 december 2018
©2001-2024 WisFaq