\require{AMSmath} Als A niet inverteerbaar is dan is A een nuldeler Bewijs voor n x n matrices. Bob 3de graad ASO - zaterdag 15 december 2018 Antwoord Lees de spelregels nog eens goed.Ik zou het zo doen: er is een vector $x$ ongelijk aan de nulvector met $Ax=0$. Maak een $n\times n$-matrix $B$ waarin elke kolom gelijk is aan $x$; dan geldt $AB=0$. kphart zaterdag 15 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Bewijs voor n x n matrices. Bob 3de graad ASO - zaterdag 15 december 2018
Bob 3de graad ASO - zaterdag 15 december 2018
Lees de spelregels nog eens goed.Ik zou het zo doen: er is een vector $x$ ongelijk aan de nulvector met $Ax=0$. Maak een $n\times n$-matrix $B$ waarin elke kolom gelijk is aan $x$; dan geldt $AB=0$. kphart zaterdag 15 december 2018
kphart zaterdag 15 december 2018
©2001-2024 WisFaq