\require{AMSmath} Teken de grafiek Hallo,Ik moet de volgende opgave maken:Los grafisch op :sinx=cos(x+5$\pi$/6) op [-$\pi$,$\pi$]Ik krijg 't niet voormekaar om vanuit de standaard functie cos x de grafiek van cos(x+(5$\pi$/6)) te tekenen is deze nu vanuit cosx 5$\frac{\pi}{6}$ naar rechts of naar links verschoven? mboudd Leerling mbo - vrijdag 14 december 2018 Antwoord Links. js2 vrijdag 14 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
Hallo,Ik moet de volgende opgave maken:Los grafisch op :sinx=cos(x+5$\pi$/6) op [-$\pi$,$\pi$]Ik krijg 't niet voormekaar om vanuit de standaard functie cos x de grafiek van cos(x+(5$\pi$/6)) te tekenen is deze nu vanuit cosx 5$\frac{\pi}{6}$ naar rechts of naar links verschoven? mboudd Leerling mbo - vrijdag 14 december 2018
mboudd Leerling mbo - vrijdag 14 december 2018
Links. js2 vrijdag 14 december 2018
js2 vrijdag 14 december 2018
©2001-2024 WisFaq