\require{AMSmath} Hoe los je deze vergelijking op? 117 - 3t2 = 9t2 + 21 meme Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 13 december 2018 Antwoord Werk de termen met $t$ naar links en de getallen naar rechts:117 - 3t2 = 9t2 + 21117 - 12t2 = 21-12t2 = -96Vermenigvuldig links en rechts met -1:-12t2 = -9612t2 = 96Deel links en rechts voor 12:12t2 = 96t2 = 8Neem de wortel en de minwortel:t2 = 8t=-√8 of t=√8Opgelost!vergelijkingen van de vorm x²=ctweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR donderdag 13 december 2018 ©2001-2024 WisFaq
\require{AMSmath}
117 - 3t2 = 9t2 + 21 meme Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 13 december 2018
meme Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 13 december 2018
Werk de termen met $t$ naar links en de getallen naar rechts:117 - 3t2 = 9t2 + 21117 - 12t2 = 21-12t2 = -96Vermenigvuldig links en rechts met -1:-12t2 = -9612t2 = 96Deel links en rechts voor 12:12t2 = 96t2 = 8Neem de wortel en de minwortel:t2 = 8t=-√8 of t=√8Opgelost!vergelijkingen van de vorm x²=ctweedegraads-vergelijkingen oplossen WvR donderdag 13 december 2018
WvR donderdag 13 december 2018
©2001-2024 WisFaq